Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: 'Δεν θα δεχτούμε επανάληψη χρονιάς από μαθητές'

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: 'Δεν θα δεχτούμε επανάληψη χρονιάς από μαθητές'

Δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος επανάληψης σχολικής χρονιάς από μαθητές λέγει ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμης Πολυβίου.  «Δεν βλέπουμε κίνδυνο αλλά ούτε και θα δεχτούμε επανάληψη χρονιάς από μαθητές», δήλωσε στο Themaonline ο κ. Πολυβίου.

Στην «ασύγχρονη εκπαίδευση» oι μαθητές που αρνούνται να κάνουν rapid τεστ και όχι τηλεκπαίδευση.

«Εμείς θεωρούμε ότι τα παιδιά που είναι σπίτι γιατί είναι κρούσματα ή επαφές, ναι αυτά τα παιδιά συνεχίζουμε και κάνουμε το μάθημα μέσω διαδικτύου και team (πρόγραμμα τηλεκπαίδευσης). Για τα παιδιά που αρνούνται τα τεστ για μας είναι ξεκάθαρο ότι μόνο με ασύγχρονη εκπαίδευση θα συνεχίσουμε, δηλαδή μόνο μέσω ανάρτηση μαθημάτων ή και τηλεφωνικώς για τυχόν απορίες», μας ανέφερε.

Το μεγάλο πρόβλημα θεωρεί ο ίδιος είναι τα διαγωνίσματα.

«Για μας η σημασία είναι ότι τα παιδιά Α και Β λυκείου ξεκινούν διαγωνίσματα, τα παιδιά που μένουν στο σπίτι δεν μπορούν να γράψουν διαγωνίσματα και δεν θα μπορούν και να αξιολογηθούν».

Η ΟΕΛΜΕΚ έχει ζητήσει συνάντηση με το Υπ. Παιδείας για ύλη των εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE