ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν»

ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, για τον Φαμπιάνο, αλλά και για τη συνέχεια.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Νομίζω πως ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Φαβορί για πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι η Ομόνοια. Και είναι το πρώτο φαβορί, με βάση όσα μας έδειξε. Υπάρχουν και η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας, αλλά και η Ανόρθωση σε μεταγενέστερο στάδιο. Με αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις της Ομόνοιας όμως, όταν δεν χάνεις, τότε δείχνεις πως είσαι μία πολύ καλή ομάδα. Η Ομόνοια είχε το δικαίωμα και για ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν το είχε όμως η Ανόρθωση».

Για τον Φαμπιάνο: «Είσαι ομάδα φουλ για πρωτάθλημα, με τόσα θετικά σερί. Για να πάρει μία ομάδα πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει την καλύτερη άμυνα. Η Ομόνοια μπορεί να το καταφέρει αυτό. Δεν θυμάμαι έναν τόσο καλό τερματοφύλακα στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια. Εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Είναι πολύ τυχερή η Ομόνοια που διαθέτει τον Φαμπιάνο».

Για τη συνέχεια: «Θα έρθουν και τα γκολ, η Ομόνοια έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Συνιστώ στον κόσμο της Ομόνοιας υπομονή, επειδή η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, μετά την είσοδο της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Είναι κρίσιμη αυτή η εβδομάδα. Με την κατάλληλη διαχείριση, η Ομόνοια μπορεί να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ».

Για τον Μπεργκ: «Ο κάθε προπονητής κάνει αυτό που βλέπει στην προπόνηση. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλός προπονητής και όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν, έχει κουράσει λίγο».

The post ΑΠΟΘΕΩΣΕ Φαμπιάνο και ατάκα για Μπεργκ: «Κούρασε όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top