LIFESTYLE

Ερχεται με νέα εκπομπή στην τηλεόραση η Αριστοτέλους- Ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει;

Ερχεται με νέα εκπομπή στην τηλεόραση η Αριστοτέλους- Ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει;

DATA[

Ενα δημοσίευμα στο περιοδικο «Capuccino», έφερε αναστάτωσει καθώς αναφέρει ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια επιστρέφει στην Prime time ζώνη του καναλιού.

Εχουμε συνηθίσει την Χριστιάνα Αριστοτέλους σε βραδινά show και ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για τις βραδινές εκπομπές.

Οπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα η ίδια  εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη,αλλά και το κανάλι θα ήθελε την παρουσιάστρια να ξανά κάνει μια εκπομπή στην ζώνη αυτή, αφού το φετινό πείραμα του Alpha με το «Δώσε Βάση» του Σαββάτου απέναντι στο «Casa De Mikel» δεν πέτυχε και μπήκε σφήνα στο απογευματινό της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα καθαρά μουσικό ψυχαγωγικό show για την Χριστιάνα Αριστοτέλους αναλόγως φυσικά κόστου και κορωνοϊού.

Αρα τα σενάρια είναι ανοιχτά για να βλέπουμε και το βράδυ στις οθόνες μας την Χριστιάνα

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top