Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα – Δύο αγώνες την Τετάρτη (10/03)

Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα – Δύο αγώνες την Τετάρτη (10/03)

Μετά και από την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις που αφορούν εκκρεμότητες της 14ης και 17ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

15:30 Ακρίτας Χλώρακας – Ονήσιλος Σωτήρας (14η αγωνιστική)
15:30 ΠΟ Ξυλοτύμπου – Αγία Νάπα (17η αγωνιστική)

Για να ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες, υπολείπεται ακόμη ο αγώνας του Άρη με τον Ακρίτα Χλώρακας που είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαρτίου.

Η πρώτη τετράδα της βαθμολογίας: Οθέλλος Αθηαίνου 42, Αγία Νάπα 41, ΠΑΕΕΚ 40, Άρης 40

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής θα ανοίξει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαρτίου με το ντέρμπι Άρης – Οθέλλος Αθηαίνου που θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα – Δύο αγώνες την Τετάρτη (10/03) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE