Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αγώνας ορόσημο στο «ΚΙΤΙΟΝ» για παραμονή

Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αγώνας ορόσημο στο «ΚΙΤΙΟΝ» για παραμονή

Μάχη AEK – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου

Ένα κρίσιμο από κάθε άποψη παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 09 Μαρτίου 2021 στην 17η αγωνιστική – 3η στροφή στον Όμιλο 5-7 του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Στις 20:00 στο «ΚΙΤΙΟΝ» η ΑΕΚ υποδέχεται το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την τρίποντη νίκη.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Lemesos Volleyball θέλει  νίκη απαραίτητα ώστε να ξεφύγει από την 3η θέση του Ομίλου που οδηγεί σε  μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει 2η στη Β Κατηγορία.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου πάει στη Λάρνακα με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Lemesos Volleyball, και στοχεύει άλλο ένα τρίποντο ώστε να μειώσει στο -3 την απόσταση από την ΑΕΚ και στο -5 από την Lemesos Volleyball διεκδικώντας στα δυο εναπομείνοντα παιχνίδια την απευθείας παραμονή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

*Ρεπό έχει η Lemesos Volleyball.

*Οι αγώνες του Ομίλου 1-4 θα γίνουν στις 17 Μαρτίου 2021. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ 5-7

1.Lemesos Volleyball (14) 04-09 14-30 11

2. ΑΕΚ (13) 03-10 10-31 09

3.UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου 01 -12 03

Πηγή: www.volleyball.org.cy

The post Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αγώνας ορόσημο στο «ΚΙΤΙΟΝ» για παραμονή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.