Βγήκαν στους δρόμους με πανό οι γονείς - 'Δείξετε μας τον ιο σε μικροσκόπιο'

Βγήκαν στους δρόμους με πανό οι γονείς - 'Δείξετε μας τον ιο σε μικροσκόπιο'

"Kάτω τα χέρια απο τα παιδιά μας" φώναζαν οι γονείς έξω απο το Διοικητήριο Λεμεσού αλλά και το Λύκειο Κοκκινοχωριων το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου.

Αρκετοί πολίτες συγκεντώθηκαν σε ταυτόχρονη ώρα στην περιοχή Αμμοχώστου για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τα rapid τεστ στα σχολεία και τον τρόπο που εξετάζονται οι μαθητές, ενώ ταυτόχρονα προκλήθηκε χαμός με το όσα δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με λάθος αποτελέσματα στα σχολεία.

'Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε για τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να επηρεάζει την υγεία τους αλλά και να τους επιβάλλεται μια βίαια εξέταση, ενώ υπάρχει αντίστοιχη εξέταση που είναι πιο φιλική προς αυτά" ήταν ένα απο τα λόγια που αναφέρονταν στην ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Γονέων Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, η οποία είναι και η διοργανώτρια των διαμαρτυριών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE