ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

Παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα 41χρονος Κύπριος να 'αδειάσει' τις τσέπες του μετά από σχετική διευθέτηση.


Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν σήμερα το πρωί, έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 87 πακέτα τσιγάρων, 76 πακέτα καπνού και 18 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών.

Στη συνέχεια, τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ, από τον 41χρονο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.