ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το σωματείο της αντίστασης και των ονειροπόλων»

«Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το σωματείο της αντίστασης και των ονειροπόλων»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας, «Red Rebels», για τα 73α γενέθλια του Αμμοχωστιανού σωματείου:

«ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΙ

Το ιστορικό ΜΑΣ σωματείο διανύει το 73 έτος από την ίδρυση του. Ένα σωματείο που στέκεται στα πόδια του παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε. Δεν μας λύγισε ούτε ο πόλεμος, ούτε ο ξεριζωμός και δυστυχώς για πολλούς, ούτε και αυτοί θα μπορέσουν να μας λυγίσουν. Είμαστε η φλόγα που δε θα σβήσει ΠΟΤΕ.

73 χρόνια και ούτε μια μέρα λιγότερη. 7 Μαρτίου 1948. Μια παρέα από μάγκες ΒΑΡΩΣΙΩΤΕΣ, με επικεφαλείς τον Αντώνη Τότση και τον Νική Γεωργίου, έμειναν πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά τους, αψηφώντας το πολιτικό καθεστώς της τότε εποχής.

Στο κινηματοθέατρο Χατζηχαμπή, οι πρόγονοι μας ίδρυσαν ένα σωματείο που θα αγκάλιαζε τους πάντες, χωρίς πολιτικοκοινωνικές διακρίσεις. Ένα σωματείο που το ονόμασαν ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Αυτό το σωματείο έχει σημαδέψει την ζωή μας. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ έχει υποστεί πόλεμο από την πρώτη μέρα ίδρυσης της σε κοινωνικό και αθλητικό επίπεδο. Όμως ποτέ δεν ήταν μόνη. Πάντα είχε ΕΜΑΣ. Αν ρωτήσουν τι στην ζωή μας έχει αξία, 21 γράμματα είναι αρκετά για να απαντήσεις. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Ψάξε στο λεξικό τη λέξη «παράνοια», ίσως τότε να καταλάβεις τι σημαίνει όλη σου η ζωή να είναι τυλιγμένη σε δυο χρώματα. Το κόκκινο και το άσπρο. Ύστερα πήγαινε πες σε μπάτσους, παράγοντες και παίχτες να μην παίζουν με την ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ γιατί εμείς “δεν είμαστε και πολύ καλά στα μυαλά”.

Σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Red Rebels, εκφράζουμε δημόσια την πρόθεση και θέληση μας να σταθούμε στην πρώτη γραμμή και να υπερασπιστούμε το σωματείο ΜΑΣ. Θα κρατάμε πάντοτε ψηλά τα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα ΜΑΣ από το 1948.

Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το σωματείο της αντίστασης. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το σωματείο των ονειροπόλων. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

73 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ – 73 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Υ.Γ YOU WILL NEVER UNDERSTAND IF YOU ARE NOT ONE OF US.

Υ.Γ1 και στα 100 θα στο τραγουδώ στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ».

The post «Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το σωματείο της αντίστασης και των ονειροπόλων» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top