ΔΗΣΥ: 'Ο Συνεργατισμός ήταν για δεκαετίες τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ- Ο Χάρης διέσωσε την κυπριακή οικονομία'

ΔΗΣΥ: 'Ο Συνεργατισμός ήταν για δεκαετίες τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ- Ο Χάρης διέσωσε την κυπριακή οικονομία'

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ αναφορικά για τον Συνεργατισμό και την στοχοποίηση του πρώην ΥΠΟΙΚ Χάρη Γεωργιάδη.

'Αρμεγε εκατομμύρια από αυτόν το δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου' αναφέρεται στην ανακοίνωση ενώ προστίθεται ότι το ΔΗΚΟ με 'εργαλείο' του τον Οδσυσσέα Μιχαηλίδη επαναφέρουν ανύπαρακτα ζητήματα ενώ καταλήγει πως ο Χάρης Γεωργιάδης διέσωσε την κυπριακή οικονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
 
Για τον Συνεργατισμό, που για δεκαετίες ήταν τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ, που το 2013 είχε μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέχρι και 70% που έφταναν τα 8 δις και με δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου που άρμεγε εκατομμύρια από αυτόν και με βάση τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις έπρεπε να παρθούν μέτρα:
 
-Πρώτον διασώζοντας όλες τις καταθέσεις.

Δ-εύτερον, διατηρώντας όλες τις θέσεις εργασίας και κρατώντας όλα τα ακίνητα και παραδίδοντάς τα στις κοινότητες.  
 
Σήμερα εργαλειοποιώντας ακόμη μια φορά με απαράδεχτο τρόπο τον Γενικό Ελεγκτή, επαναφέρουν ανύπαρκτα ζητήματα προσπαθώντας ακόμη μια φορά να σπιλώσουν τον τότε Υπουργό Οικονομικών ο οποίος διέσωσε την κυπριακή οικονομία αλλά και την επομένη της μετατροπής του Συνεργατισμού σε ΚΕΔΙΠΕΣ, αναβαθμίστηκε σε επενδυτική βαθμίδα η οικονομία της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE