ΔΗΣΥ: 'Ο Συνεργατισμός ήταν για δεκαετίες τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ- Ο Χάρης διέσωσε την κυπριακή οικονομία'

ΔΗΣΥ: 'Ο Συνεργατισμός ήταν για δεκαετίες τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ- Ο Χάρης διέσωσε την κυπριακή οικονομία'

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ αναφορικά για τον Συνεργατισμό και την στοχοποίηση του πρώην ΥΠΟΙΚ Χάρη Γεωργιάδη.

'Αρμεγε εκατομμύρια από αυτόν το δικηγορικό γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου' αναφέρεται στην ανακοίνωση ενώ προστίθεται ότι το ΔΗΚΟ με 'εργαλείο' του τον Οδσυσσέα Μιχαηλίδη επαναφέρουν ανύπαρακτα ζητήματα ενώ καταλήγει πως ο Χάρης Γεωργιάδης διέσωσε την κυπριακή οικονομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
 
Για τον Συνεργατισμό, που για δεκαετίες ήταν τσιφλίκι του βαθέως ΔΗΚΟ, που το 2013 είχε μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέχρι και 70% που έφταναν τα 8 δις και με δικηγορικό γραφείο του Τάσσου Παπαδόπουλου που άρμεγε εκατομμύρια από αυτόν και με βάση τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις έπρεπε να παρθούν μέτρα:
 
-Πρώτον διασώζοντας όλες τις καταθέσεις.

Δ-εύτερον, διατηρώντας όλες τις θέσεις εργασίας και κρατώντας όλα τα ακίνητα και παραδίδοντάς τα στις κοινότητες.  
 
Σήμερα εργαλειοποιώντας ακόμη μια φορά με απαράδεχτο τρόπο τον Γενικό Ελεγκτή, επαναφέρουν ανύπαρκτα ζητήματα προσπαθώντας ακόμη μια φορά να σπιλώσουν τον τότε Υπουργό Οικονομικών ο οποίος διέσωσε την κυπριακή οικονομία αλλά και την επομένη της μετατροπής του Συνεργατισμού σε ΚΕΔΙΠΕΣ, αναβαθμίστηκε σε επενδυτική βαθμίδα η οικονομία της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE