Παρέμεινε δεύτερη με τεσσάρα η Αντβέρπ, εξάδα για Μπίρσοτ

Παρέμεινε δεύτερη με τεσσάρα η Αντβέρπ, εξάδα για Μπίρσοτ

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, η Αντβέρπ νίκησε στην Αμβέρσα 4-2 την Κορτράικ για την 29η αγωνιστική της Jupiler League και διατηρήθηκε σταθερά στη δεύτερη θέση.

Η Αντβέρπ νίκησε 4-2 την Κορτράικ στην Αμβέρσα για την 29η αγωνιστική της Jupiler League, παραμένοντας σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με -12 από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους μακριά από κάθε στόχο για τη συνέχεια.

Έχασε την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα από την έκτη θέση η Λέουβεν με το εντυπωσιακό 3-3 στην έδρα της αδιάφορης Εουπεν.

Εξάδα για Μπίρσοτ, η οποία επικράτησε 2-1 στην έδρα της ουραγού Μπέβερεν.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Παρέμεινε δεύτερη με τεσσάρα η Αντβέρπ, εξάδα για Μπίρσοτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE