Τσέποβιτς: «Είναι καλύτερο όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις»

Τσέποβιτς: «Είναι καλύτερο όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μάρκο Τσέποβιτς.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα, είχε και η Ανόρθωση κι εμείς τις ευκαιρίες μας και είναι καλύτερο όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι στα πλέι-οφ και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί, οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος.

Δεν είμαστε δέκα βαθμούς μπροστά, για να λέμε ότι είμαστε ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο. Από αύριο προετοιμαζόμαστε για τον επαναληπτικό του κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όπου έχουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά».

The post Τσέποβιτς: «Είναι καλύτερο όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, να μη χάσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE