Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα. Σε δύο περιπτώσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο τέλος χρειάστηκε και ο δικός μας τερματοφύλακας. Η ομάδα μας τρέχει ένα αήττητο σερί, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας αυτή την στιγμή. Αποδείξαμε και σήμερα ότι δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το παλέψουμε. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Λειτούργησε σωστά το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Για λεπτομέρειες δεν κερδίζουμε τους αγώνες που κόβεις δρόμο. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες όμως, αυτή η ομάδα θα παλεύει».

The post Χριστοφόρου: «Δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Φαμπιάνο, αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE