Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ πρώην βοηθός της Ομόνοιας!

Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ πρώην βοηθός της Ομόνοιας!

Ο Γιώργος Σίμος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Την παραίτησή του από τον ΟΦΗ υπέβαλε ο Γιώργος Σίμος. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο 42χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του κρητικού συλλόγου, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή.

«Να ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδόσφαιρο και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος, ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Σεβασμός ήταν στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο».

Δείτε το βίντεο:

The post Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ πρώην βοηθός της Ομόνοιας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE