Ιωάννου: Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς - Επιταχύνεται το πρόγραμμα

Ιωάννου: Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς - Επιταχύνεται το πρόγραμμα

Η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς. Χάρη στα εμβόλια εκατοντάδες ζωές σώζονται και χιλιάδες άνθρωποι αποφεύγουν τη νόσηση.

Ευχαριστώ τους πολίτες που προσέρχονται με μεγάλη προθυμία. Αλλά και τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που ακούραστα προσφέρουν, χέρι με χέρι, ελπίδα στους συνανθρώπους τους.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται κάθε εβδομάδα. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσουμε και το υπάρχον χρονοδιάγραμμά μας. Οι καλές επιδόσεις της χώρας μας στην πανδημία θα συνεχιστούν φέρνοντας πιο κοντά το τέλος της περιπέτειας.

Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας αλλά και εγρήγορσης. Συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια. Αντιλαμβάνομαι την κούραση. Μέχρι όμως να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πρέπει να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε ζωές και να διατηρήσουμε τις αντοχές του Συστήματος Υγείας.

Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE