Η αποστολή του Κετσπάγια για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια – Στην τελευταία προπόνηση Πουλλαΐδης-Χαμπουλλάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αποστολή του Κετσπάγια για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια – Στην τελευταία προπόνηση Πουλλαΐδης-Χαμπουλλάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Aνακοίνωση από την Ανόρθωση για την αποστολή του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια.

Στην τελευταία προπόνηση έδωσαν το παρών τους τόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρίστος Πουλλαΐδης, όσο και ο πρόεδρος της Κυρίας, Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Αναλυτικά:

«Με απογευματινή προπόνηση που έγινε στο «Α. Παπαδόπουλος», η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Ομόνοια στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση έδωσε το παρών του ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς και μέλη του Δ.Σ.

.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Τσαρλς Ελουντού προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που αποτελεί από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

The post Η αποστολή του Κετσπάγια για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια – Στην τελευταία προπόνηση Πουλλαΐδης-Χαμπουλλάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.