Τον ξεκουράζει για Ομόνοια ο «Πούρσα»!

Τον ξεκουράζει για Ομόνοια ο «Πούρσα»!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστική του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος, ενάντια στην Πάφο και από αυτήν, εκτός του τραυματίες Eφραίμ και Μπερν, του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Γκάρνερ, δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Λουντέμο και Βινίσιους.

Διαβάστε: Οι παίκτες που παίρνει μαζί του στην Πάφο ο Πουρσαϊτίδης – Εκτός Λουντέμο και Βινίσιους (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο Νορβηγός μέσος κρίθηκε ανέτοιμος και θα προφυλαχτεί έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να προλάβει το ματς της χρονιάς ενάντια στην Ομόνοια.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο με Ουγγρικό διαβατήριο, δεν έχει κάποιο πρόβλημα και αποφασίστηκε από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να ξεκουραστεί για να είναι εντελώς έτοιμος για την «αιώνια» αναμέτρηση.

Πράγμα, απολύτως λογικό, αφού ο ΑΠΟΕΛ ενάντια στην Ομόνοια θα… παίξει τα ρέστα του για πρόκριση στα ημιτελικά και φυσικά αν προκριθεί θα θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος της… διαδρομής κατακτώντας το τρόπαιο.

The post Τον ξεκουράζει για Ομόνοια ο «Πούρσα»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE