Η Π.Ο.Α.Σ.Ο. θα συνεχίσει την καταπολέμηση διακρίσεων και βίας σε βάρος των γυναικών

Η Π.Ο.Α.Σ.Ο. θα συνεχίσει την καταπολέμηση διακρίσεων και βίας σε βάρος των γυναικών

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξαρτήτων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (Π.Ο.Α.Σ.Ο.) με ανακοίνωση για την 8η Μαρτίου δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με ζήλο και αφοσίωση για καταπολέμηση κάθε είδους διάκρισης και βίας έναντι των γυναικών.

 
Διαπιστώνει ότι υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα καταπίεσης και νοοτροπίες παλαιότερων εποχών και διακρίσεις σε βάρος της γυναίκας, προσθέτοντας ότι δεν είναι αρκετές μόνο οι νομοθεσίες και οι εξαγγελίες για να καταργηθούν πλήρως οι διακρίσεις.
 
Περαιτέρω η Ομοσπονδία αναφέρει ότι τάσσεται ενάντια σε οποιανδήποτε διάκριση σε βάρος της γυναίκας, με σκοπό να καταπολεμηθεί κάθε είδους διάκριση και βία (σωματική και λεκτική) και προσθέτει ότι οι οργανώσεις και η κοινωνία έχουν χρέος απέναντι στις Γυναίκες και οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE