Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών, για την οποία συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, διερευνά το Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Πάφο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 40χρονο λίγο πριν τις 7.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάφου και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και όχημά του, όπου ανευρέθηκαν ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης, 16 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 40χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE