Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών, για την οποία συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, διερευνά το Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Πάφο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 40χρονο λίγο πριν τις 7.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάφου και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και όχημά του, όπου ανευρέθηκαν ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης, 16 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 40χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE