Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών, για την οποία συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, διερευνά το Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Πάφο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 40χρονο λίγο πριν τις 7.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάφου και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και όχημά του, όπου ανευρέθηκαν ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης, 16 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 40χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE