Ο Κουέστα είχε… προειδοποιήσει, με νέα γκέλα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κουέστα είχε… προειδοποιήσει, με νέα γκέλα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης είχε βγάλει τον Ολυμπιακό από τα νερά του αλλά ο Κουέστα ήταν σε κακή μέρα κάτι που είχε φανεί και νωρίτερα σε άλλη γκέλα κινδυνεύοντας και πάλι να δεχθεί γκολ.

Ήταν λίγο μετά το 1-0 του Μπρούνο Γκάμα όταν ο Κουέστα υποδέχθηκε τη μπάλα και με μια… στραβοκλωτσιά την έστειλε έξω από την περιοχή στον Μπρούμα που τελικά έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει. Κάτι τελικά που έγινε τρία λεπτά πριν τη λήξη.

Δείτε τα δυο σημαντικά λάθη του Ισπανού τερματοφύλακα:

Πηγή: Sdna.gr

The post Ο Κουέστα είχε… προειδοποιήσει, με νέα γκέλα νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE