Σκότωσε τη μητέρα του για να αγοράσει ένα διαμέρισμα

Σκότωσε τη μητέρα του για να αγοράσει ένα διαμέρισμα

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 33χρονου άνδρα από την Κίνα, όταν έστησε παγίδα θανάτου στη μητέρα του, σκηνοθετώντας το όλο σκηνικό για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής και να αγοράσει το διαμέρισμα που ήθελε.

Όπως αναφέρει το Yahoo, ο Κινέζος έστησε παγίδα στην μητέρα του, χρησιμοποιώντας έναν φάκελο και καλώδια με ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο έπαθε ηλεκτροπληξία και τότε ο 33χρονος άρχισε να χτυπάει με ένα ξύλινο σκαμπό τη γυναίκα.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε μέσα στην κουζίνα της, έχοντας δίπλα της ένα πιστολάκι για τα μαλλιά, τοποθετημένο σε μια καμένη πρίζα, την οποία είχε κάψει ο γιος της για να φανεί σαν ατύχημα.

Όταν ο αδερφός του τον ειδοποίησε για το θάνατο της μητέρας του, ο 33χρονος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στην πόλη Γκουανγκζού, 1.500 χιλιόμετρα μακριά. Μάλιστα είχε αγοράσει και αεροπορικά εισιτήρια για να φανεί πιστευτός.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας στην πόλη και έτσι συνελήφθη, ομολογώντας τη δολοφονία αλλά και τα κίνητρα πίσω από αυτή. Ο 33χρονος καταδικάστηκε για τον φόνο της μητέρας του με την ποινή του θανάτου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE