ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεμίζει κι άλλο το «οπλοστάσιο» του Κέρκεζ για το Λεμεσιανό ντέρμπι – Ίσως κρύβει… «άσο στο μανίκι»!

Γεμίζει κι άλλο το «οπλοστάσιο» του Κέρκεζ για το Λεμεσιανό ντέρμπι – Ίσως κρύβει… «άσο στο μανίκι»!

Γεμίζει το “οπλοστάσιο” της ΑΕΛ ενόψει της συνέχειας, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τις επιλογές του να αυξάνονται, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην κρισιμότερη καμπή του, όπου θα κριθούν τα πάντα, ενώ θυμίζουμε ότι η Λεμεσιανή ομάδα διεκδικεί και το κύπελλο και είναι με το… ένα πόδι στα ημιτελικά.

Μετά την επιστροφή του Ανδρέα Αβραάμ στο ματς με την ΑΕΚ, ο οποίος αρχίζει να ξαναβρίσκει τα πατήματα του, αναμένεται στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα να είναι στην αποστολή και οι Έουλερ, Μπουνόζα, ενώ διαθέσιμος πλέον είναι και ο Ντανίλο που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τους Λαρνακείς και αγωνίστηκε βασικός στο ματς κυπέλλου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Επίσης, θέματα πλέον με τις κίτρινες δεν υπάρχουν, αφού οι κάρτες “μηδενίζονται” στα πλέι-οφ και όσοι ήταν τιμωρημένοι εξέτισαν τις ποινές τους (πλην του Σάντος), ενώ παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν να μπαίνουν στο “πνεύμα” της ομάδας και οι νεοφερμένοι Πσισιέ και Αντβιγιάι, ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας.

Όλα αυτά, επιτρέπουν στον Ντούσαν Κέρκεζ να καταστρώνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση και δεν αποκλείεται στο Λεμεσιανό ντέρμπι να κρύβει και κάνα… άσο στο μανίκι με κίνηση-έκπληξη που κανείς δεν περιμένει, για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Ο μοναδικός πάντως που παραμένει στα πιτς τη δεδομένη στιγμή είναι ο Βασίλης Παπαφώτης, ο οποίος όμως σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις, για να αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σημειώνουμε ότι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα απουσιάσει ο Μπρούνο Σάντος, ο οποίος είχε συμπληρώσει οκτώ κίτρινες κάρτες στο ματς της 26ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

The post Γεμίζει κι άλλο το «οπλοστάσιο» του Κέρκεζ για το Λεμεσιανό ντέρμπι – Ίσως κρύβει… «άσο στο μανίκι»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top