Εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος που απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος που απουσίαζε από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε νεκρός ο 77χρονος, τέως κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στην Αστυνομία.

Στοιχεία και φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, (Σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, σχετική).

Ο 77χρονος απουσίαζε από την κατοικία του στον Συνοικισμό Αγίου Αθανασίου, στην Λεμεσό, από το πρωί σήμερα Πέμπτη, 04 Μαρτίου, 2021.

Γύρω στις 6.00 το βράδυ, ο 77χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ανοιχτό σημείο, στην περιοχή του Συνοικισμού όπου διέμενε.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, ο θάνατος του δεν φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τα ακριβή αίτια θανάτου του διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE