«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί!

«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί!

Ο Μαριάνο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και χάνει το καθοριστικό ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 42 (!) τραυματισμούς συμπλήρωσε πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή περίοδο. Ο τελευταίος άτυχος ήταν ο Μαριάνο Ντίαθ, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο ισόπαλο 1-1 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ισπανός επιθετικός θα χάσει σίγουρα το καθοριστικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο (Κυριακή 7/3, 17:15, Cosmote Sport 2 HD) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ρεβάνς με την Αταλάντα για το Champions League, σε λιγότερες από δύο εβδομάδες.

Στο ντέρμπι με τους Ροχιμπλάνκος, πάντως, αναμένεται να δώσει το παρών ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Ροντρίγκο, δίνοντας εναλλακτικές στον Ζινεντίν Ζιντάν για την επιθετική γραμμή. Στο απουσιολόγιο του Ζιζού παραμένουν Ντάνι Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος και Εντέν Αζάρ.

The post «Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE