ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άκουσε την ποινή του για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας 21χρονος στην Πάφο

Άκουσε την ποινή του για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας 21χρονος στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 12 μηνών, για υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε 21χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επιπρόσθετα της ποινής φυλάκισης, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέδωσε διάταγμα που απαγορεύει στον 21χρονο για περίοδο πέντε ετών, να προσφέρει οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε παιδιά, να εργοδοτηθεί ή απασχοληθεί σε χώρο όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά και να διαμένει σε χώρους διαμονής παιδιών ή σε χώρο ο οποίος γειτνιάζει με οργανωμένους χώρους όπου βρίσκονται ή συχνάζουν παιδιά.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο επισήμανε επίσης την υποχρέωση του 21χρονου να κοινοποιήσει τα στοιχεία του στην Αστυνομία, σύμφωνα με τον Νόμο.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που έφθασε στην Αστυνομία μέσω Europol, ότι χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε πέντε αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.      

Από τις εξετάσεις του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη σύλληψη του, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης. Από τις εξετάσεις, στο κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκαν αρχεία βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top