ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επέκταση περιόδου αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων κοινωνικών εισφορών

Επέκταση περιόδου αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων κοινωνικών εισφορών

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα νόμο για αναστολή δόσεων και επέκταση κατά οκτώ μήνες της περιόδου αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων κοινωνικών εισφορών. Υπέρ ψήφισαν 42 βουλευτές.

 
Σκοπός του νόμου είναι η τροποποίηση του περί Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Κοινωνικών Εισφορών Νόμου, ώστε για τους οφειλέτες που είναι ενταγμένοι σε ρύθμιση αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων κοινωνικών εισφορών με δόσεις, να ανασταλεί η καταβολή των δόσεων για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020 και Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021 και η περίοδος αποπληρωμής να επεκταθεί κατά οκτώ επιπρόσθετους μήνες.
 
Η ρύθμιση εντάσσεται στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top