Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Εξετάσεις στο εξωτερικό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο βρέφος που γεννήθηκε νεκρό – Εξετάσεις στο εξωτερικό

Διενεργήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του βρέφους που γεννήθηκε νεκρό, μετά από τοκετό στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Την νεκροτομή διενέργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ παρόν βρισκόταν και ο κ. Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους, ενώ θα σταλούν εξειδικευμένες εξετάσεις στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υπόθεση προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία ο πατέρας του βρέφους και έχουν ξεκινήσει έρευνες για αιφνίδιο θάνατο.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του κυοφορούσε δίδυμα και το ένα από αυτά γεννήθηκε νεκρό την Τρίτη 2 Μαρτίου μετά από καισαρική. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ανάφερε ότι διερευνάται αιφνίδιος θάνατος.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ιστορικό γιατρών και προσωπικού, ενώ έχουν αρχίσει οι λήψεις καταθέσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE