ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Χαμηλές κι επικίνδυνες οι πτήσεις της Κυβέρνησης Αναστασιάδη»

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Χαμηλές κι επικίνδυνες οι πτήσεις της Κυβέρνησης Αναστασιάδη»

«Για ένα πράγμα  μπορούμε να μιλούμε. Για χαμηλές πτήσεις επικίνδυνες για την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου της κυβέρνησης Αναστασιάδη» ανέφερε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε ανακοίνωση της μετά το πέρας της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου.

Η κ. Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι «κατά την συνεδρίαση της επιτροπής, ημερομηνίας 13 Φεβρουαρίου 2020, είχε ερωτηθεί ευθέως ο Υπουργός Εσωτερικών  αν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά το ιδιωτικό τζετ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η απάντηση ήταν κατηγορηματική πως δεν είχε ξαναχρησιμοποιηθεί. Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο έγινε η παραδοχή».

Ενώ στη συνέχεια της ανακοίνωσης η βουλευτής αναφέρεις ότι «Οι απαντήσεις που δόθηκαν σήμερα από την κυβερνητική πλευρά δεν ήταν ολοκληρωμένες. Ο Κώδικας Δεοντολογίας που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή, δεν επιτρέπει χαριστική μεταχείριση σε βουλευτές από επιχειρηματίες που έχουν συμφέροντα μέσα από τις νομοθεσίες που ψηφίζονται. Όπως ούτε η χάρτα δεοντολογίας που υπέγραψαν Υπουργοί και δεσμεύει και τον Προέδρο της Δημοκρατίας  και αυτός ο επιχειρηματίας πήρε 42 πολιτογραφήσεις, περιλαμβανομένης και παράνομης παραχώρησης υπηκοότητας, σύμφωνα με το πόρισμα Καλογήρου».

«Για ένα πράγμα  μπορούμε να μιλούμε. Για χαμηλές πτήσεις επικίνδυνες για την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου της κυβέρνησης Αναστασιάδη» καταλήγει στην ανακοίνωση της.

 

                                     

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top