ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με σημαντικά ζητήματα

ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με  σημαντικά ζητήματα

Για «προεκλογικούς λόγους» αποπροσανατολίζονται από τα σημαντικά ζητήματα κι ασχολούνται με το ταξίδι του Προέδρου Αναστασιάδη τα κόμματα λέγει η ΕΔΕΚ μέσα από ανακοίνωση της.

 

«Αντί η αντιπαράθεση των κομμάτων να περιστρέφεται γύρω από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη όπως η πορεία του κυπριακού μέσα  από την επερχόμενη Πενταμερή Διάσκεψη ή τους τρόπους επανεκκίνησης της οικονομίας, ή τα σκάνδαλα του  τραπεζικού τομέα και τις αυθαίρετες εκποιήσεις των περιουσιών αδύνατων οικονομικά πολιτών,  κάποιοι επιμένουν για προεκλογικούς προφανώς στόχους, να μεταφέρουν τη συζήτηση γύρω από ένα ιδιωτικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει η ΕΔΕΚ στην ανακοίνωση της.

 «Αυτό που είναι σημαντικό και η ΕΔΕΚ επιμένει είναι στην πλήρη διερεύνηση του προγράμματος πολιτογραφήσεων  και η απόδοση των πειθαρχικών, ποινικών ή πολιτικών ευθυνών σε όσους εμπλέκονται σε αυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE