Άρχισαν τα πρόστιμα για τις φουκούδες – Ασυγκράτητοι Λεμεσιανοί άναψαν κάρβουνα

Άρχισαν τα πρόστιμα για τις φουκούδες – Ασυγκράτητοι Λεμεσιανοί άναψαν κάρβουνα

Όλη η Κύπρος βρίσκεται σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα Τσικνοπέμπτη, από ότι συνηθίζεται, αφού η απαγόρευση ψησίματος σε εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων απαγορεύτηκε από το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, οι πρώτες καταγγελίες έχουν αρχίσει από νωρίς με μερίδα Λεμεσιανών να μην κατάφεραν να συγκρατηθούν στο παραδοσιακό άναμμα της φουκούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί στη Λεμεσό δύο καταγγελίες το ύψος των οποίων φτάνει τα 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δύο καταγγελίες σημειώθηκαν στην πλατεία Σαριπόλου στη Λεμεσό – σημείο όπου τις προηγούμενες χρονιές γινόταν το αδιαχώρητο – και στην οδό Ανεξαρτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι από νωρίς το πρωί διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις, ενώ αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου γίνονται στη Λεμεσό με ενίσχυση και από στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE