ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το επικοινωνιακό «ΑΥΤΟΓΚΟΛ» του Απόλλωνα κι οι «ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» της Ανόρθωσης…

Το επικοινωνιακό «ΑΥΤΟΓΚΟΛ» του Απόλλωνα κι οι «ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» της Ανόρθωσης…

Μπήκε σε αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα η διοίκηση της Ανόρθωσης, με τη χθεσινή της ανακοίνωση.

Μπορεί να λεχθεί μάλιστα ότι… ανέδειξε το επικοινωνιακό «αυτογκόλ» της διοίκησης της Λεμεσιανής ομάδας, με την αναφορά της για τις «μονταζιέρες που πήραν φωτιά», σε σχέση με το χρονική στιγμή που «βγήκε» από το στόμα του Τιμόθεου Χριστοφή, η λέξη «σκάσε».

Θεωρούμε ότι θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο αυστηρή η διοίκηση της Κυρίας, στη χρησιμοποίηση «Γαλλικών» από τους διαιτητές.

Ήταν σαν προσφορά «νομικών υπηρεσιών» προς τον Τιμόθεο (που είναι και νομικός στο επάγγελμα) ο τρόπος που προσέγγισε η διοίκηση Χαμπουλλά, την όλη συμπεριφορά του.

Προκαλεί εντύπωση επίσης, ότι η Ανόρθωση είναι η μοναδική ομάδα –από τις μεγάλες – που θεωρεί ότι ανταποκρίνονται ικανοποιητικά οι Κύπριοι διαιτητές και ότι δεν θα πρέπει να κοιτάξει σοβαρά η ΚΟΠ, το ενδεχόμενο να φέρει διαιτητές από το εξωτερικό.

Εμείς θεωρούμε ότι οι περισσότεροι ντόπιοι διαιτητές, δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά το ότι «παίρνουν» συνεχώς παιχνίδια, είτε ως «άρχοντες», είτε ως υπεύθυνοι του VAR.

Χαλάλι τα λεφτά που λαμβάνουν, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται τη δουλειά τους, μη δίδοντας αφορμές με τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

The post Το επικοινωνιακό «ΑΥΤΟΓΚΟΛ» του Απόλλωνα κι οι «ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» της Ανόρθωσης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top