Αρχίζουν τα rapid test σε Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία

Αρχίζουν τα rapid test σε Λύκεια, Τεχνικές Σχολές και Ιδιωτικά Σχολεία

Από σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτιού αρχίζει η διενέργεια οργανωμένου ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στα Λύκεια, τις Τεχνικές Σχολές και στα Ιδιωτικά Σχολεία, από μονάδες δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας.

Σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), μετά και από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει ότι η διενέργεια ελέγχου θα γίνεται συστηματικά κάθε βδομάδα στους/στις μαθητές/μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό  των σχολείων.
 
Σημειώνει ότι έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία το σχετικό πρόγραμμα ελέγχων, καθώς και το έντυπο γραπτής συγκατάθεσης γονέων/κηδεμόνων, το οποίο θα δοθεί στους/στις μαθητές/μαθήτριες για να υπογραφεί από τους γονείς/κηδεμόνες τους.
 
Οι μαθητές/μαθήτριες που θα προβούν σε έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) θα πρέπει να έχουν το έντυπο αυτό υπογεγραμμένο από τον/την γονέα/κηδεμόνα τους, ώστε να το παρουσιάσουν πριν από τη διενέργεια του τεστ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE