ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιανέφσκι: «50-50 οι πιθανότητες – Κάναμε τακτικά λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Γιανέφσκι: «50-50 οι πιθανότητες – Κάναμε τακτικά λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι, μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

«Tέλειωσε το πρώτο ημίχρονο της διπλής μάχης με ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς, παρόλο που δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας. Μερικές φορές ο βαθμολογικός πίνακας δεν είναι σωστός, γιατί τερματίσαμε έκτοι, ο αντίπαλος 13ος και όλοι πίστευαν ότι θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Είναι δικό μου πρόβλημα το ότι δεν κερδίσαμε. Θα μπορούσε να ήταν και 2-0 και 3-0 το σκορ, αλλά δεν θέλω να αδικήσω τον Εθνικό που ήταν πολύ καλός και μας δυσκόλεψε πολύ. Τώρα για δέκα μέρες πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά τον επαναληπτικό. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 50-50. Ήταν τακτικά τα λάθη μας. Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω».

Για το ότι άργησε να κάνει τις αλλαγές: «Όχι δεν αργήσαμε, δεν είχαμε τόσα πολλά προβλήματα στο παιχνίδι. Ήταν τακτικά τα λάθη μας και έτσι δεχθήκαμε το γκολ. Είναι δική μου η ευθύνη και την αναλαμβάνω, το είπα και στους παίκτες».

The post Γιανέφσκι: «50-50 οι πιθανότητες – Κάναμε τακτικά λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top