Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
"Ένα πειρατικό πλοίο με σημαία Λιβύης που αναχώρησε από το Ιράν είναι υπεύθυνο για αυτήν την περιβαλλοντική επίθεση", δήλωσε η Ισραηλινή Υπουργός Περιβάλλοντος Γκίλα Γκάμλιελ σε συνέντευξη Τύπου.
"(...) Το Ιράν πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες διεξάγοντας περιβαλλοντικές επιθέσεις", πρόσθεσε.
Η πετρελαιοκηλίδα, μια από τις χειρότερες στο Ισραήλ εδώ και δεκαετίες, προκάλεσε μια οικολογική καταστροφή που θα πάρει μήνες ή και χρόνια για να καθαριστεί, σύμφωνα με περιβαλλοντικές οργανώσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις