Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης

Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης

Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι της Λεμεσού κόντρα στην ΑΕΛ. Εκτός μόνο ο Βασιλείου που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Αναλυτικά:

«Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (03/03) άνοιξε τον κύκλο προετοιμασίας της η ομάδα μας ενόψει του επικείμενου Λεμεσιανού ντέρμπι της Δευτέρας (08/03).
Η τεχνική ηγεσία είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Βασιλείου, να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.
Ο αρχηγός Γιώργος Βασιλείου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη (4/3)».

The post Προετοιμάζεται για ΑΕΛ ο Απόλλωνας – Εκτός ο Βασιλείου, όλα τα νέα της προπόνησης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE