ΛΑΡΝΑΚΑ: 70χρονη κινδύνεψε από πυρκαγιά στο διαμέρισμα της- Από ηλεκτρική θερμάστρα ξεκίνησε η φωτιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: 70χρονη κινδύνεψε από πυρκαγιά στο διαμέρισμα της- Από ηλεκτρική θερμάστρα ξεκίνησε η φωτιά

Γυναίκα ηλικίας 70 ετών κινδύνευσε σήμερα Tετάρτη 3/3 από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της, στην περιοχή Φανερωμένης, στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 11.00 λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή Φανερωμένης, στη Λάρνακα.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι.
 
Από τη πυρκαγιά, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διέμενε στο διαμέρισμα, υπέστη εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια και με ασθενοφόρο  διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας .

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια, ενώ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 70χρονη δεν παρουσίαζε αναπνευστικά προβλήματα με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή. 

Από τη πυρκαγιά όλο το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ύστερα από εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ακτινοβολία ηλεκτρικής θερμάστρας πάνω σε κρεβάτι.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE