Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Ποιος παίκτης από την μπλε ομάδα θα φύγει απόψε, 3 Μάρτη; 

Στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας στο Survivor πρωταγωνίστρια ήταν και πάλι η μπλε ομάδα. Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Chris Σταμούλης.

Η κάλπη του δεύτερου συμβουλίου έδειξε σχεδόν ομοφωνία, καθώς ο Αλέξης Παππάς συγκέντρωσε εννέα ψήφους ενώ ακολούθησε ο Πάνος Καλίδης με δύο ψήφους.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος έχει κερδίσει την ασυλία, ανακοίνωσε ότι ο τρίτος υποψήφιος της εβδομάδας θα είναι ο Πάνος Καλίδης, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος θα τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι όλοι άντρες και δεν είναι μέσα σε αυτούς ο Ταβλαδάκης, όπως είχαν αναφέρει τα spoilers. Αλέξης Παππάς, Chris Σταμούμης και Πάνος Καλίδης!

Τα στατιστικά δείχνουν ότι το μοντέλο και ηθοποιός, Αλέξης Παππάς έχει πιστούς φίλους που τον στηρίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως λέγεται το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στον Chris και τον Πάνο και θα φύγει ο Chris. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE