ΚΥΠΡΟΣ

Έντονος ο Υπουργός στα ‘καρφιά’ Κωστρίκη : «Δεν ήταν σε πολλές συναντήσεις…έχω και τα email»

Έντονος ο Υπουργός στα ‘καρφιά’ Κωστρίκη : «Δεν ήταν σε πολλές συναντήσεις…έχω και τα email»

Οι εισαγωγές εμβολίων από άλλες χώρες στην Κύπρο συζητιούνται έντονα το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφορές για λάθος χειρισμό από το Υπουργείο Υγείας έχουν γίνει και από τον καθηγητή Λεόντιο Κωστρίκη, ο οποίος ήταν και μέλος της επιστημονικής ομάδας.

Ο κ. Κωστρίκης σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα stockwatch έχει εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον προγραμματισμό που έχει γίνει από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τους εμβολιασμούς, ενώ όπως ανάφερε δεν είχαν ερωτηθεί για τα εμβόλια και το Υπουργείο δεν άκουγε τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας.

Από πλευράς του ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου σε δηλώσεις του στην εκπομπή 'Ενημέρωση Τώρα' αρνείται ότι δεν είχαν συζητήσει για τα εμβόλια με την επιστημονική ομάδα, λέγοντας μάλιστα ότι πιθανόν ο κ. Λεόντιος Κωστρίκης να απουσίαζε από εκείνη τη συνάντηση, όπως και σε πολλές άλλες.

«Κακώς κάποιοι επιστήμονες χωρίς τεκμηρίωση μεταφέρουν αυτά που μεταφέρουν και δημιουργούν αμφιβολίες και ανασφάλειες στον κόσμο» σημείωσε ο κ. Ιωάννου.

Μάλιστα ο Υπουργός αντικρουόμενος στα όσα ανάφερε ο κ. Κωστρίκης, τόνισε ότι η συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή ρωτήθηκε για το θέμα των εμβολίων και είχαν πει ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους σημειώνοντας ότι έχει και τα πρακτικά και τα email στα οποία γίνονταν οι σχετικές αναφορές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top