Έριξε «βόμβα» ο Μπαμπέ: «Είπε στην Παρί ότι θέλει… Λίβερπουλ»

Έριξε «βόμβα» ο Μπαμπέ: «Είπε στην Παρί ότι θέλει… Λίβερπουλ»

 

«Βόμβα» σχετικά με τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά και τον επόμενο σταθμό της καριέρα του έριξε ο δημοσιογράφος των των «Τimes», Ντάνκαν Καστλς.

Ο ίδιος σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στο podcast του «Transfer Window Podcast» αποκάλυψε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό τον επόμενο σταθμό του λέγοντας, ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ.

Σε περίπτωση που η εν λόγω είδηση επιβεβαιωθεί θα ταράξει τα δεδομένα, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με την απόκτηση του Γάλλου διεθνούς επιθετικού θα ανέβει αυτόματα επίπεδο, μιας και πρόκειται για το next big thing του ποδόσφαίρου.

Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει τα πάντα, προκειμένου να δελεάσει τον παίκτη να παραμείνει στις τάξεις της, ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος από την πλευρά του να προβεί  σε μία τέτοια κίνηση.

Πηγή: Sdna.gr

The post Έριξε «βόμβα» ο Μπαμπέ: «Είπε στην Παρί ότι θέλει… Λίβερπουλ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE