Τον 'κάρφωσε΄ στην Αστυνομία για τα όσα του έδωσε - Καταζητείται 18χρονος Ελληνοκύπριος

Τον 'κάρφωσε΄ στην Αστυνομία για τα όσα του έδωσε - Καταζητείται 18χρονος Ελληνοκύπριος

Εικοσιενάχρονος κάτοικος Πάφου, ο οποίος συνελήφθη την 1η Μαρτίου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατονόμασε 18χρονο Ελληνοκύπριο, ως το πρόσωπο που του έδωσε την περιουσία που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εναντίον του 18χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7.45 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέλη της Αστυνομίας, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, σε δρόμο της Πάφου. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο όχημα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από κομποσχοίνια, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις σε σχέση με πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο 21χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε τον 18χρονο. Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.