Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ

Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε πως θέλει τον Σαλάχ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα επικοινωνήσει με τη Λίβερπουλ μέσα στον Μάρτιο!

Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ, αφού εκτός απροόπτου ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των Κόκκινων και λογικά και το ξεκίνημα της Premier League. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αιγύπτου U-23, Σάκλι Γκαρίμπο, ανακοίνωσε ότι έχει συμπεριλάβει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα πλάνα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το επιβεβαίωσε η Αίγυπτος και μέσα στον Μάρτιο θα το ανακοινώσουν στη Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε, πως οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι και το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει χώρα στο διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου. Ο Σαλάχ, ο Ελ Σαραουί και δυο τερματοφύλακες θα είναι οι επιλογές του Γκαρίμπο για ηλικίες άνω των 23 ετών!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE