Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου και των μελών της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για τον κορωνοϊό.

 
Επίκεντρο της σύσκεψης θα είναι η αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, η αξιολόγηση των μέτρων, καθώς επίσης και οι πιθανές ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
 
Σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη με τη διευθυντική ομάδα του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) σήμερα το πρωί, για ανάλυση του πλάνου διαχείρισης που έχει ο Οργανισμός, για ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας εντός Μαρτίου, ο Υπουργός είπε ότι «θέλω να ακούσω τη άποψη των επιδημιολόγων σε σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων, την αξιολόγηση των μέτρων και τις πιθανές ενέργειες του πρέπει να γίνουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.