Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου και των μελών της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για τον κορωνοϊό.

 
Επίκεντρο της σύσκεψης θα είναι η αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, η αξιολόγηση των μέτρων, καθώς επίσης και οι πιθανές ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
 
Σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη με τη διευθυντική ομάδα του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) σήμερα το πρωί, για ανάλυση του πλάνου διαχείρισης που έχει ο Οργανισμός, για ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας εντός Μαρτίου, ο Υπουργός είπε ότι «θέλω να ακούσω τη άποψη των επιδημιολόγων σε σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων, την αξιολόγηση των μέτρων και τις πιθανές ενέργειες του πρέπει να γίνουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE