Υπέβαλε παραίτηση ο Κύπριος κόουτς και έγινε αποδεκτή

Υπέβαλε παραίτηση ο Κύπριος κόουτς και έγινε αποδεκτή

Τέλος από την Αναγέννηση Δερύνειας ο Κύπριος τεχνικός, Κώστας Λοΐζου αφού υπέβαλε την παραίτηση του και έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση:

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΙΖΟΥ, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Η Διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτηση του παρόλο που δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια του και την μέχρι σήμερα συνεργασία.
Ο Κώστας προσπάθησε και έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα αλλά δυστυχώς η κακοτυχία και διάφορες συγκυρίες δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή κ. Κώστα Λοίζου για την συνεργασία που είχε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

The post Υπέβαλε παραίτηση ο Κύπριος κόουτς και έγινε αποδεκτή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE