Στο Ισραήλ ξεκινούν εμβολιασμοί όσων ανέρρωσαν από την Covid-19

Στο Ισραήλ ξεκινούν εμβολιασμοί όσων ανέρρωσαν από την Covid-19

Το Ισραήλ θα αρχίσει τον εμβολιασμό των πολιτών που ανέρρωσαν από την Covid-19 έως και πριν από τρεις μήνες, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Υπουργείο Υγείας.


Το ισραηλινό Υπουργείο ανέφερε συγκεκριμένα ότι θα ξεκινήσει να χορηγεί μία μόνο δόση του εμβολίου σε όσους νόσησαν και ανέρρωσαν από την covid-19, έως και πριν από τρεις μήνες.

Η ταχεία εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ έχει παράγει ορισμένα από τα πιο λεπτομερή δεδομένα, μέχρι στιγμής, σχετικά με τον αντίκτυπο των εμβολιασμών στην πανδημία.

Το 50% και άνω των 9 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας έχει ήδη λάβει μια πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer/BioNTech και περίπου 3,4 εκατομμύρια Ισραηλινοί έχουν κάνει δύο δόσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.