Κρεμλίδου: «Δύσκολο επάγγελμα το instagram, φορολογούμαστε και εμείς» -ΒΙΝΤΕΟ
01.03.2021 - 20:22
Ενοχλημένη με την κριτική που της ασκείται για το επάγγελμά της εμφανίστηκε η Έλενα Κρεμλίδου.
Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για την αποχώρησή της από το Survivor στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί λόγω του επαγγέλματός της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες ενός instagrammer λέγοντας ότι φορολογείται κανονικά.
«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει.. Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος», ανέφερε.
«Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές», συμπλήρωσε.
Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.