Μωρό γεννήθηκε με δώδεκα δόντια

Μωρό γεννήθηκε με δώδεκα δόντια

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη ζωή ένα μωρό στην Ελλάδα, το οποίο εξέπληξε τους γιατρούς λόγω ενός σπάνιου χαρακτηριστικού που είχε. Το μωρό γεννήθηκε με 12 δόντια!

Πρόκειται για περιστατικό που συμβαίνει σε μία στις 100.000 γεννήσεις, πολύ πιο σπάνιο θεωρείται το γεγονός ότι είχε τόσα πολλά δόντια, αφού σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν πάνω από 3-4.


Το παιδάκι δεν έχει απολύτως κανένα παθολογικό πρόβλημα, αλλά ο γιατρός αποφάσισε να θέσει το μωρό σε παρακολούθηση για να μην υπάρξει εισρόφηση των δοντιών και πνιγεί.

Οι παιδοδοντίατροι που επιστρατεύτηκαν αφαίρεσαν τα δόντια που κουνιόντουσαν και το παιδάκι πλέον είναι καλά στην υγεία του και θηλάζει κανονικά.

Όπως έγινε γνωστό, υπάρχει κληρονομικότητα από τον πατέρα, τον παππού του και σε πιο πίσω γενιές, που επίσης είχαν γεννηθεί με δόντια.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE