Σφύριξε πέναλτι, πήγε VAR και τελικά… άκυρο!

Σφύριξε πέναλτι, πήγε VAR και τελικά… άκυρο!

Στο 57′ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πάφο και Καρμιώτισσα, σε παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος, ο διαιτητής, Κωνσταντίνος Φελλάς, σφύριξε πέναλτι για την ομάδα των Πολεμιδιών.

Ο Κύπριος ρεφ, έκρινε πως ο Πάνιτς ανέτρεψε τον Ρομό, ωστόσο το VAR είχε διαφορετική άποψη.

Οι Δημήτρης Σολωμού και Μάριος Δημητριάδης, φώναξαν τον Φελλά να δει τη φάση από το μόνιτορ του γηπέδου, και εν τέλει ακύρωσε την απόφαση του, χωρίς να δώσει το πέναλτι.

The post Σφύριξε πέναλτι, πήγε VAR και τελικά… άκυρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE