Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Δείτε πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι τους στην Βουλγαρία

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Δείτε πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι τους στην Βουλγαρία

DATA[

Ο Πιέρος Σωτηρίου πριν από μερικές βδομάδες πήρε πανηγυρική μεταγραφή στην ομάδα του Λουντογκόρετς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας είναι πλέον μόνιμος κάτοικος της Βουλγαρίας και εκεί βρισκόταν μέχρι και πριν μερικές ώρες η σύζυγός του Μαρία Κορτζιά και ο γιος τους Σοφοκλής.

Η σημερινή μέρα ήταν χαλαρωτική και ο Πιέρος Σωτηρίου απόλαυσε ποδόσφαιρο άλλων ευρωπαϊκών χωρών από το σαλόνι του σπιτιού του! Με ένα insta story μας έδειξε πρώτη φορά το πολυτελές εσωτερικό του νέου του σπιτιού στη Βουλγαρία. Δείτε το:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE