Δημήτρης Λιγνάδης: Οι φωτογραφίες με ανήλικο που τον καίνε (βίντεο)

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι φωτογραφίες με ανήλικο που τον καίνε (βίντεο)

DATA[

Δύο φωτογραφίες ντοκουμέντο που «καίνε» τον Δημήτρη Λιγνάδη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τα στιγμιότυπα, που δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα zougla.gr, έχουν τραβηχτεί στο καμαρίνι του ηθοποιού-σκηνοθέτη και αποδεικνύουν την τρυφερή και οικεία σχέση που είχε ο σκηνοθέτης με το 17χρονο τότε θύμα που κατέθεσε στην ανακρίτρια για βιασμό.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης γυμνός από τη μέση και πάνω, και αγκαλιάζει τον Αιγύπτιο έφηβο, ηλικίας 17 ετών τότε (23 ετών σήμερα), μετά την παράσταση “Ριχάρδος”. Η διακόσμηση δεν αφήνει απολύτως καμία αμφιβολία πως πρόκειται για το καμαρίνι του σκηνοθέτη. Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζει πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά τον φερόμενο βιασμό και ότι ο σκηνοθέτης ήταν γυμνός για τις ανάγκες του συγκεκριμένου ρόλου.

Ακόμα, μία τρίτη φωτογραφία δείχνει τον ανήλικο με το εσώρουχο και μόνο στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού. Οι φωτογραφίες προβλήθηκαν στην εκπομπή T-Live:

Πηγή: www.tlife.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE