Θεολόγος για το EL DIABLO : «Οι στίχοι του τραγουδιού πάνε γάντι σε σατανιστικές τελετές»

Θεολόγος για το EL DIABLO : «Οι στίχοι του τραγουδιού πάνε γάντι σε σατανιστικές τελετές»

«Καταπέλτης» εναντίον του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision, ήταν για ακόμα μια φορά ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού.

Ο κ Κυριακού μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» εικάζει ότι στο μέλλον το συγκεκριμένο τραγούδι θα ακούγεται σε σατανιστικές τελετές.

«Όταν θα δει κάποτε το ΡΙΚ ή θα ακούσει ότι τραγούδι αυτό χρησιμοποιήθηκε σε σατανιστικές τελετές, να μην εκπλαγούν» και συμπλήρωσε ότι «Οι στίχοι του τραγουδιού πάνε γάντι σε τέτοιου είδους τελετές»

Υπάρχουν εκφράσεις λχ «Έχω δώσει την καρδιά μου στον διάβολο γιατί μου λέει ότι είμαι ο Άγγελός του. Δεν αντέδρασαν μόνο οι Θεολόγοι αλλά και πολύ κόσμος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Πιστεύω ότι το ΡΙΚ πρέπει να αποσύρει το τραγούδι . Όταν λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, υποτίθεται ότι προάγουμε τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας. Αυτό δεν συνέβη»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE