Λεμεσός: Μπούκαρε και απείλησε υπάλληλο περιπτέρου - Ψάχνουν το δράστη και τις 5.900 ευρώ

Λεμεσός: Μπούκαρε και απείλησε υπάλληλο περιπτέρου - Ψάχνουν το δράστη και τις 5.900 ευρώ

Γύρω στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής, άγνωστος άνδρας εισέβαλε σε περίπτερο όπου απείλησε τον υπάλληλο και έκλεψε τις εισπράξεις της ημέρας.

Στην περιοχή Εκάλης της Λεμεσού, άγνωστος μπούκαρε σε περίπτερο και απείλησε υπάλληλο . Ο άγνωστος άνδρας έκλεψε εισπράξεις συνολικό πόσό  €5900.

Σύμφωνα με την περιγραφή, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα, μιλούσε κυπριακή διάλεκτο. Υπολογίζεται γύρω στα τριάντα ενώ φαίνεται να είχε ύψος γύρω στο 1,80μ.  

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.